Latin Adventure

Hold deg oppdatert om mitt latinamerikanske enventyr! -en lekson i hvordan overleve to jenter i fem maneder

Tuesday, January 10, 2006

ZZZ!



Naa har vi bare en natt igjen her i Buenos Aires for denne gang. Idag ordnet vi overnatting i Mendoza og buss derfra til Bariloche som ligger en god del lengre soer.. Odette har familie der, saa vi har ikke ordnet noe overnatting der. Vi er noe usikre paa hvor vi skal etter Bariloche siden El Califante, som det viser seg ikke har ledige hosteller naar vi er der. Her i Argentina er det jo sommerferie for de fleste. Og mange Argentinere drar soerover nar de har fri.

Naa har jeg nattopp hatt en lenge etterventet siesta. Vi var ute paa byen paa loerdag og igaar var vi en gjen paa rundt ti stykker som utvekslet kulturelle selskapsleker fra forskjellige land(les: drikkeleker). Land som New Zealand, Australia, USA, England og selvfoelgelig Norge og Nederland var representert. Det ble noe sent for de fleste av oss.
Ikveld skal vi til Cafe Tortini, som vist er den eldste kaffeen i Argentina. Der har vi reservert bord til et tangoshow. Vi har mobilisert en stoerre gjeng fra hostellet til aa bli med:) Det blir nok bra.

Ellers har jeg endelig(!) kjoept lader til kameraet.. Det ble noen pesos, men det er bedre enn aa ikke ha noe kamera:) Satser paa mer stabile pc-er i Mendoza saann at jeg faar lastet opp noen bilder.

Chao!

1 Comments:

At 1:55 AM, Blogger Marion said...

Hei Paal Andreas.
Det ser ut som at dere trives godt i sommerlandet. Det er ikke bare hos dere det er kulturelle leker. I kveld skal vi samles til en kulturell kveld hos oss med representanter fra Skogveien, Solliveien, Austraatveien m.m.ca 16 representanter fra forskjellige deler av Austraathaugen. Vi har ogsaa premier, den som faar toemt glasset foerst maa skrive et vers til Babba. Gleder oss til bilder paa bloggen. Hils jentene.
Hilsen nabo Marion

 

Post a Comment

<< Home